Viviscal Woman

Suplementi za kosu kod žena

Opadanje kose pogađa skoro svaku drugu ženu do četrdesete godine njenog života. Kosa je ženama simbol mladosti, lepote, zdravlja i slobode. Postoji čak 1000 opisanih uzroka opadanja kose kod žena, a najčesći tipovi su androgena (nasledna) alopecija, telogeni efluviju, ožiljna alopecija, postradijaciona alopecija, frontalna fibrozirajuca alopecija i dr.

Kod mnogih žena, nepravilna ishrana, česte dijete i varijacije u težini dovode do gubitka važnih vitamina, minerala i esencijalnih kiselina u organizmu, te se to odražava na kvalitet kose, ali utiče i na njeno opadanje.

Healthy hair starts from within

Viviscal suplementacija i preparati za negu kose sadrže sve ove neophodne vitamine koji održavaju pravilan ciklus rasta dlake, čine kožu glave zdravom, a ishranjuju dlaku od korena do vrha. Preporučuje se primena od 3-6 meseci, nakon čega se primena može nastaviti. Preparati se ne savetuju onima koji su alergični na plodove mora, trudnicama i dojiljama. Inače su preparati potpuno bezbedni koji bez ovih aktivnih prirodnih supstanci ne sadrže druge sastojke.

Viviscal Professional (dodatno obogaćena vitaminska suplementacija za oba pola)

8.890,00 RSD

(4 recenzije korisnika)
Viviscal Woman

Viviscal Woman – Suplementi za kosu kod žena

5.890,00 RSD

(3 recenzije korisnika)

Viviscal Thickening šampon

1.690,00 RSD

(7 recenzije korisnika)
Viviscal Thickening Serum

Viviscal Thickening Serum – Za dodatni volumen kose

2.990,00 RSD

(2 recenzije korisnika)
Viviscal regenerator za kosu

Viviscal Strengthening kondicioner

1.690,00 RSD

(2 recenzije korisnika)