Viviscal Man

Suplementi za kosu kod muškaraca

Najčešći razlog zašto muškarcima opada kosa je genetske prirode, tačnije androgenetske što podrazumeva kombinaciju uticaja hormona i nasleđa. Nasleđivanje opadanja kose je tzv. poligenetsko, dakle nasleđuje se preko više gena, ne samo sa majčine strane kakvo je usvojeno mišljenje.

Takođe, nasleđivanje nije direktno, što znači da ako otac nema opadanje kose, ne znači da sin neće naslediti neki gen od prethodne generacije i imati androgenu alopeciju- nasledno opadanje kose. Hormon koji je odgovoran za opadanje kose naziva se di-hidrotestosteron (DHT) i nastaje iz testosterona.

Pored genetike i hormona, za opadanje kose kod muškaraca važnu ulogu imaju i sledeći faktori života: stres, pušenje, primena određenih lekova, primena anaboličkih steroida, izloženost zračenju, nepravilna ishrana, česte promene u težini, preterana izloženost suncu i dr.

Healthy hair starts from within

Viviscal preparati za muškarce su najprodavaniji svetski brend vitamina za obnovu kose. Njihov efekat se bazira na kompletnoj dopuni kose neophodnim vitaminima, mineralima i esencijalnim aminokiselinama. Ovo je jedini proizvod na tržistu koji je prilagođen muškarcima i kao takav ima dodatnu efikasnost u primeni.

Viviscal Professional (dodatno obogaćena vitaminska suplementacija za oba pola)

8.890,00 RSD

(4 recenzije korisnika)
Viviscal Man

Viviscal Man – Suplementi za kosu kod muškaraca

5.890,00 RSD

(5 recenzije korisnika)