O nama

Viviscal vitaminska suplementacija

je najefikasnija i najpopularnija suplementacija za prevenciju i lečenje opadanja kose u čitavom svetu.

Napravljeni su na potpuno prirodnoj bazi od ekstrakata koji deluju povoljno na samu dlaku, njen ciklus i obnavljanje, ali i na kožu i nokte. Koriste se kao prevencija opadanja kose i kao terapija. Mnoge poznate ličnosti koriste upravo ove suplemente. Većina lekara širom sveta koji se bave lečenjem opadanja kose prepisuje Viviscal kao obaveznu terapiju kod različitih tipova alopecije.

Obuhvata liniju proizvoda za lečenje spolja i iznutra: suplemente u vidu tableta za muškarce i žene, šampon, balzam i eliksir za kosu- svi u funkciji regeneracije dlake i promocije rasta kose. Preparati postoje na tržistu već 25 godina i predstavljaju najprodavaniji proizvod za stimulaciju rasta kose u Americi.

Viviscal Proizvodi

Poreklo Viviscala

Prica o Viviscalu počinje istraživanjem nacije koja ima najbolju kosu na svetu i tada se došlo do zaključka da su to inuiti- narod mogloske rase koji živi na obodima Severne Amerike I Grenlanda. Karakteriše ih veoma jaka kosa koja raste neuobičajeno dugačka.

Naučnike je fascinirala ova pojava i zato su istrazili kakav to specifican način ishrane oni imaju i zaključili su da im je ishrana bazirana uglavnom da plodovima mora koji su bogati specificnim proteinima.

Zato je istraživanjem nadjen AminoMar kompleks morskog proteina na kojima je čitava Viviscal suplementacija bazirana.

Viviscal Woman

Klinička istraživanja se nastavljaju jer se Viviscal na osnovu njih stalno unapredjuje. Naučni tim je u Viviscal uneo sve povoljne vitamine i minerale koji imaju pozitivan efekat na rast kose kao što su:

Viviscal - kliničke studije

Kliničke studije

Viviscal suplementacija je jedina suplementacija u svetu sa največim brojem kliničkih studija u ispitivanju efikasnosti Viviscala kod različitih tipova opadanja kose. Ove studije su uglavnom sprovedene u Sjedinjenim Americkim Državama, a pokazale su pozitivne efekte u lečenju sledećih vrsta opadanja kose:

 

Kako Viviscal deluje

Zahvaljujuci svojoj specificnoj formulaciji, Viviscal deluje na ciklus rasta dlake, produzavajuci tzv.anagenu (aktivnu) fazu rasta dlake, ali I na samu strukturu dlake iznutra. Topikalni preparati (šampon i balsam) deluju povoljno na kožu glave, odrzavajući je zdravom. Viviscal deluje na kosu u tri faze:

Kosa je vidno gušća, bujnija i zdravija

Kako bi se postigle ove četiri fazi, potrebna je primena suplementacije minimum 4-6 meseci jer ja takva fiziologija dlake. Kosa dobija neophodnu živost jer je je suplementirana esencijalnim vitaminima i mineralima za kosu.

Poznati i Viviscal

Viviscal je poznati i kao suplementacija za kosu poznatih, tako da ga širom sveta koriste poznati glumci I glumice, voditelji, TV lica, pevaci i pevacice. Neka od najpoznatijih lica koja preporučuju Viviscal su Jennifer Aniston I Gwineth Paltrow, ali I mnogi drugi. O tome možete pročitati na originalnom sajtu: