Miks vitamina i minerala za zdravu i negovanu kosu: Viviscal planetarno poznat dostupan je i vama!

Smena godišnjih doba nas raduje, jer dolaze topliji i sunčaniji dani, koji nam omogućavaju da više vremena provodimo napolju. Međutim, visoke temperature mogu da nanesu štetu kako koži tako i kosi. Gumice, šnale, pokrivači glava… samo su neke od stvari koje mogu da doprinesu da vlas postane krta i lomljiva, a zatim i da prekomerno opada.

Smena godišnjih doba nas raduje, jer dolaze topliji i sunčaniji dani, koji nam omogućavaju da  više vremena provodimo napolju. Međutim, visoke temperature mogu da nanesu štetu kako koži tako i kosi. Gumice, šnale i šeširi samo su neke od stvari koje mogu da doprinesu da vlas postane krta i lomljiva, a zatim i da prekomerno opada.

Kako bismo se što bolje pripremili, trebalo bi obezbediti preparate za negu kose na samom početku leta.

Unos tečnosti i prilagođena ishrana vremenskim uslovima nije dovoljna nega za našu kosu. Vrlo često zaboravljamo da je ona najizloženija spoljnim uticajima, te iz tog razloga zahteva posebnu negu.

Vitamini za rast kose

Pravilan unos vitamina, minerala, aminokiselina i ostalih hranjivih sastojaka, izuzetno je bitno za opšte zdravlje organizma. Ne treba zaboraviti da samom ishranom ne možemo uvek telu obezbediti sve neophodno, posebno ne one sastojke koje bi nahranile folikule dlake.

Kako bi omogućili kosi da raste pravilno i ne gubi na kvalitetu, da se ne lomi i opada, potrebni su joj vitamini za kosu.

B-kompleks

Vitamini B grupe dokazano sprečavaju gubitak kose. Takođe pomažu u rastu kose i neophodni su za zdravu cirkulaciju. Neki vitamini B grupe se moraju u potpunosti uneti hranom ili suplementima, jer ih ljudsko telo ne može samo sintetisati.

Biotin

Biotin (vitamin B7) zaslužuje posebno mesto kada je u pitanju rast kose. Takođe je vitamin B grupe, ali njegov značaj u ulozi rasta kose je ključan. Iako može da se unese putem hrane, istraživači su utvrdili da bi trebalo uneti hiljade kalorija kako bi se dobila adekvatna količina biotina da se napravi poboljšanje u rastu kose.

Zato je biotin neophodno unositi putem suplemenata. Dokazano je da promoviše rast kose i presudan je za sprečavanje isušivanja kose. Kada se biotin uzima sa cinkom, aktivno se sprečava opadanje kose.

Vitamin C

Vitamin C je prirodni antioksidans i pomaže u održavanju zdrave kose. Pomaže u sintezi kolagena i podstiče apsorpciju vitamina B12, kao i gvožđa.

Gvožđe

Ovaj element pomaže u jačanju cirkulacije i prenosi kiseonik do korena kose, što pomaže kosi da raste brže. Poznato je da nedostatak gvožđa može dovesti do opadanja kose. Kako je anemija usled nedostatka gvožđa prilično česta, vodite računa o unosu ovog elementa.

Proteini za rast kose – Amino Mar kompleks

Jasno vam je da su proteini presudni za rast kose, kao i za rad svake naše ćelije. Oni su gradivni element dlake i stoga nedostatak proteina vodi do gubitka kose. Unošenjem dovoljno proteina obezbeđujete telu neophodne gradivne elemente za svoju kosu.

Ali da li ste ikad razmišljali o značaju morskih proteina za rast kose?

Ustanovljeno je da je Amino Mar kompleks, jedinstveni morski kompleks proteina, ključan za rast kose. On podstiče rast kose tako što snabdeva folikule kose esencijalnim nutrijentima. To može pomoći u produženju anagene faze ciklusa rasta kose i takođe može pomoći u stimulaciji uspavanih folikula kose, promovišući sveukupni rast kose.

Da li vas zanima koji proizvod sadrži sve ove navedene sastojke?

Viviscal suplementacija i preparati za negu kose sadrže sve ove neophodne vitamine i hranljive sastojke, koji dokazano održavaju pravilan ciklus rasta dlake. Viviscal Maximum Strength je vitaminski suplement za rast kose namenjen ženama koji može da se pohvali jedinstvenim sastavom na tržištu.

Sadrži sve gore pobrojane hranljive vitamine i minerale i redovnom upotrebom čini kosu zdravom i bujnijom.

Neophodno je tokom perioda od minimum 3-6 meseci uzimati 2 tablete dnevno, a nakon isteka ovog perioda možete uzimati 1-2 tablete dnevno po potrebi radi održavanja zdravlja svoje kose.

Viviscal Profesional je jedinstvena i naročito obogaćena vitaminska suplementacija za regeneraciju kose. Namenjena je i muškarcima i ženama koji imaju intenzivnije ili dugogodišnje opadanje kose.

Osim suplemenata za muškarce i žene, u ponudi su i šampon, regenerator i eliksir za kosu (svi su u funkciji regeneracije dlake, poboljšanja rasta kose, ali i održanja zdrave kože glave)

Viviscal Gorgeous Growth densifying šampon aktivno čisti kosu i teme glave, čineći da kosa izgleda punije i gušće. Ostavlja kosu prožetu osvežavajućim mirisom koji dugo traje. Baziran je na unikatnom Ana-Tel kompleksu koji ima izuzetno povoljno dejstvo na dlaku.

Viviscal Gorgeous Growth Densifying regenerator je namenjen ženama koje imaju problema sa kontinuiranim opadanjem kose, ali i sa slabom, krtom dlakom i nedovoljnim volumenom kose.

Ovaj regenerator u kombinaciji sa šamponom redovnom upotrebom održava teme glave zdravim stvarajući optimalnu sredinu za rast nove kose i sprečavanje opadanja postojeće. Njegova formula bogata svim vitaminima i mineralima koji su potrebni kosi za zdrav i normalan rast, hrani kosu od korena pa do vrhova dajući joj mekoću i olakšavajući raščešljavanje.

Viviscal Gorgeous Growth Densifying Elixir je jedinstveni preparat koji kosi daje bujnost i volumen tankoj beživotnoj kosi. Preporučuje se za upotrebu za sve tipove kose gde je kvalitet kose primetno lošiji ili kosa opada u većim količinama. Ishranjuje dubinski kosu pružajući joj sve potrebne vitamine i minerale za rast.

Zašto Viviscal?

Tradicija

Viviscal preparati postoje na trzištu već 25 godina i za to vreme su obezbedili vodeću poziciju među suplementima za obnovu kose. Ideja o upotrebi proteina iz mora dolazi iz istraživanja koja je nacija sa najboljom kosom, te je ustanovljeno da su to Inuiti – narod čiji je način ishrane baziran na konzumiranju plodova mora. Otuda počinje upotreba ovih morskih proteina za vitaminski suplement za obnovu kose – Viviscal.

Ispitanost

Viviscal vitaminski suplementi predstavljaju klinički najispitaniji brend vitamina za kosu. Sa više od 30 naučno-istrazivačkih studija iza sebe, Viviscalova primena je dokazana kod naslednog opadanja kose, akutnog opadanja kose i auto-imunog opadanja kose, te su to indikacije gde se najviše premenjuje. Takođe ga mogu koristiti i oni koji nemaju problem sa opadanjem kose, ali žele da poboljšaju izgled svoje kose.

Efikasnost

Sve kliničke studije o primeni Viviscala su dokazale njegovu efikasnost, a o tome svedoči veliki broj pacijenata, kako u svetu, a od nedavno i u našoj zemlji.

Poverenje

Viviscal je prepoznatljiv i kao vitaminska suplementacija koju koriste poznate ličnosti o čemu su otvoreno govorile. Na listi onih koji uzimaju Viviscal su Dženifer Aniston, Kejt Vinslet, Gvinet Paltrou, Majli Sajrus, Sintija Nikson i mnogi drugi. Takođe, veliki broj lekara otvoreno hvali i preporučuje ove preparate.

Proizvodi:

Viviscal Professional (dodatno obogaćena vitaminska suplementacija za oba pola)

8.890,00 RSD

(5 recenzije korisnika)

Viviscal Man – Suplementi za kosu kod muškaraca

Viviscal Man

5.890,00 RSD

(6 recenzije korisnika)

Viviscal Woman – Suplementi za kosu kod žena

Viviscal Woman

5.890,00 RSD

(3 recenzije korisnika)

Viviscal Thickening šampon

1.690,00 RSD

(8 recenzije korisnika)

Viviscal Thickening Serum – Za dodatni volumen kose

Viviscal Thickening Serum

2.990,00 RSD

(2 recenzije korisnika)

Viviscal Strengthening kondicioner

Viviscal regenerator za kosu

1.690,00 RSD

(2 recenzije korisnika)

Još objava:

Podeli:

Ostalo
sa bloga

Nega kose nakon hemioterapije

Nega kose nakon hemioterapije

Nega kose nakon hemioterapije je važan aspekt oporavka pacijenata koji prolaze kroz ovo intenzivno medicinsko lečenje. Hemioterapija, iako efikasna u borbi protiv malignih ćelija, u nekim slučajevima dovodi do privremenog

Saznajte više...
Nega kose u trudnoći

Nega kose u trudnoći

Negovanje kose tokom trudnoće je vrlo specifično zbog promena koje se dešavaju u organizmu. Hormonske promene mogu uticati kako na kvalitet i teksturu kose, tako i na brzinu njenog rasta.

Saznajte više...